Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Gruodžio pradžioje Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje (Kalnų g. 3) šurmuliavo nemažas būrys mokinių, mokytojų ir svečių, kurie susirinko į knygelės „Rudens gėrybių kraitelė“  pristatymą. Tai jau ketvirta Raseinių rajono ugdymo įstaigų pradinių klasių mokinių kūrybinių darbų knygelė. Knygelės atsiradimą inicijavo šios mokyklos mokytojos metodininkės Regina Kaminskienė, Vilma Miklienė ir Saulė Tiškuvienė.

Renginį pradėjo trečiokai daina „Ruduo“. Po to sveikinimo žodį tarė Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Eugenija Pagirėnienė. Antrokai dainavo dainą apie ežį ir pašoko šokį „Roputė“. Knygelės pristatymo metu  skambėjo mokinių kurti eilėraščiai.

Po meninės programėlės laukė maloniausia akimirka- apdovanojimai. Direktoriaus pavaduotoja ugdymui įteikė padėkas net 75 mokiniams, atvykusiems iš Raseinių Šaltnio progimnazijos, Ariogalos gimnazijos, Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos ir Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos.

Raseinių rajono švietimo centro metodininkė Saulė Sitavičienė padėkomis apdovanojo mokytojus, kurie paskatino savo mokinius kurti eilėraščius ir piešti piešinius.

Tikimės, kad knygelė „Rudens gėrybių kraitelė“ bus ne tik perskaityta, bet ir nuspalvinta.

Regina Kaminskienė, pradinių klasių mokytoja metodininkė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis