Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Lapkričio 21 dieną lankėmės  Vilniuje Litexpo rūmuose, kur vyko jau ketvirtus metus organizuojama paroda „Mokykla - 2014“. Šiais metais parodos šūkis buvo „Mokykla be sienų“. Platų požiūrį į ugdymą atspindėjo ir parodos stendai, ir organizuojamos veiklos, ir paskaitų tematika. Į neilgą lankymosi laiką bandėme sutalpinti kuo daugiau renginių. Spėjome išklausyti paskaitos „Mokytojų motyvacija ir integruotos veiklos“, kurioje buvo nagrinėjamos ugdytojų ( tai visi žmonės, kurie dalyvauja vaiko ugdyme, pvz., tėvai, vadovai ir pan.) kompetencijos. Ir dalyvavome Veiksmingo skaitymo dirbtuvėse „Kodėl skaitymas ne tik lituanistų reikalas?“, kurias vedė vilnietė mokytoja ekspertė Genovaitė Kynė. Per tą didžiulį norą daugiau sužinoti vos spėjome į apdovanojimų ceremoniją.

Pirmą kartą Lietuvoje buvo skelbtas metų Saugesnio interneto mokytojo konkursas. Tuo buvo siekiama įvertinti mokytojus, kurie skatina moksleivius saugiai naudotis internetu. Konkursą organizavo didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO kartu su projektu „Saugesnis internetas“.

Konkurse dalyvavo visi šalies mokytojai, kurie moko saugaus ir etiško elgesio internete:  rūpintis duomenų ir tapatybės apsauga, kovoti su elektroninėmis patyčiomis. Mokytojai apibendrino ir konkursui pateikė savo mokymo patirtį, sukurtas priemones, metodiką ir idėjas. Labai džiaugiamės ir didžiuojamės , kad viena iš nugalėtojų buvo mūsų mokyklos pradinių klasių mokytoja metodininkė Saulė Tiškuvienė. Sveikiname savo kolegę!

 

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Meilė Radavičienė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis