Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Karantino dėl COVID-19 metu susisiekti galima papildomais kontaktiniais numeriais, pateikiamais žemiau:

 Pagirėnienė Eugenija  Mob. 8 676 04 174
 Linkytė Vida  Mob. 8 656 82 284
 Kybartas Gitanas

 Mob. 8 682 20 842

 Mob. 8 615 26 870

 

Administracija
Ramūnas Bružas Direktorius

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.    

Tel. (8 428) 52 167    

Eugenija Pagirėnienė Direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 268

Vida Linkytė Direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 268

Biblioteka
Lina Volfienė
Bibliotekininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Henrika Gailienė Bibliotekininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Informacinės sistemos priežiūra
Arūnas Užringis Inžinierius, kompiuterinių sistemų priežiūros specialistas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Pagalbos  mokiniui specialistų metodinė grupė
Asta Linkienė Specialioji pedagogė, logopedė metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Sigutė Vertelienė Vyresnioji logopedė, specialioji pedagogė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Sigita Visockienė
Logopedė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Darutė Globienė Socialinė pedagogė metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Dovilė Gailė
Vyresnioji specialioji pedagogė
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Donalda Lukšienė Socialinė pedagogė
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Danutė Plingienė
Mokytojo padėjėja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Aurelija Milčienė Mokytojo padėjėja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Liubovė Kisielienė
Mokytojo padėjėja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Nijolė Paulauskienė Mokytojo padėjėja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Lina Linkė Psichologė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Laima Galinaitienė Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Lietuvių kalbos mokytojų metodinė grupė
Jolanta Kilkiuvienė Lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Laima Butvilienė Lietuvių kalbos mokytoja ekspertė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Laima Česaitienė Lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daiva Petrylienė Lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Užsienio(anglų, vokiečių, rusų) kalbų mokytojų metodinė grupė
Aldona Krasauskienė Rusų kalbos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Tomas Gužauskas Anglų kalbos vyresnysis mokytojas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Jurgita Sokienė Anglų kalbos mokytoja metodininkė, metodinės grupės pirmininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Odeta Uselienė Anglų kalbos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Asta Rumševičienė Anglų kalbos(ankstyvojo ugdymo) vyresnioji mokytoja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Dorinio ugdymo ir socialinių mokslų mokytojų metodinė grupė
Vilija Paškauskienė Etikos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Tomas Kantautas Istorijos vyresnysis mokytojas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Albina Steponavičienė Tikybos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Matematikos mokytojų metodinė grupė
Roma Varneckienė Matematikos mokytoja metodininkė, metodinės grupės pirmininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Vaida Armonienė Matematikos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Gamtos ir informacinių technologijų mokytojų metodinė grupė
Daiva Ramanauskienė Fizikos mokytoja metodininkė, informacinių technologijų vyresnioji mokytoja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Rasa Vaišvilienė Biologijos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Giedrė Karčauskienė Chemijos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Menų ir technologijų mokytojų metodinė grupė
Donvina Dambrauskaitė Dailės mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Jonas Edvardas Gailius Technologijų mokytojas metodininkas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daiva Rapolienė Muzikos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Evelina Budrienė Muzikos mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Fizinio ugdymos mokytojų metodinė grupė
Irena Kobienė Kūno kultūros mokytoja metodininkė
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Neringa Šlopšnienė
Šokio vyresnioji mokytoja
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Aidas Kavaliauskas Kūno kultūros mokytojas metodininkas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Pradinio ugdymo programos mokytojų metodinė grupė
Vida Petrauskienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Diana Užemeckienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Rimanta Gardauskienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Rita Goleckienė Pradinių klasių mokytoja ekspertė, metodinės grupės pirmininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Laima Borkertaitė
Vyresnioji pradinių klasių mokytoja
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Gražina Šimkevičienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Rita Petkienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Dalia Kosienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Regina Kaminskienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Vilma Miklienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Ramutė Mockuvienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Reda Baltkojienė Pailginto mokymo dienos grupės vyresnioji auklėtoja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.  
Lina  Baltrušaitienė Pradinių klasių mokytoja metodininkė Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Priešmokyklinio ugdymo grupės mokytojai
Daiva Danusienė Priešmokyklinio ugdymo mokytoja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Vaida Naujokaitienė Priešmokyklinio ugdymo mokytoja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Vida Lazdauskaitė Priešmokyklinio ugdymo mokytoja Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis