Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Mokiniams sunku pasirinkti sau tinkamą profesiją ir ateities kelią. Ne visi žino,  kuo galėtų tapti bei kokių galimybių turi įvairių sričių profesionalai. Tam tikslui įgyvendinti lapkričio 24-28 dienomis buvo organizuota Nacionalinė karjeros savaitė ir mūsų mokykloje. Kiekvieną dieną buvo rengiami įvairių profesijų atstovų susitikimai su mokiniais.

Pirmadienis (lapkričio 24 d.) - mokytojai pamokų, klasės valandėlių metu pristatė mokiniams savo mokomąjį dalyką, supažindino su studijų ir darbo perspektyvomis. Aštuntokai susitiko su  Kauno teritorinės darbo biržos Raseinių skyriaus specialiste Drąse Butkiene.

Antradienis (lapkričio 25 d.) - karjeros sėkmė priklauso ne tik nuo mokinio gabumų, mokymosi pastangų, bet ir nuo sveikatos būklės. Apie fizinės sveikatos saugojimą ir stiprinimą bei fizinio aktyvumo poveikį vaikų sveikatai, septintokams papasakojo mokyklos visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Laima Galinaitienė.

Trečiadienis (lapkričio 26 d.) – buvo teikiamos individualios ir grupinės konsultacijos UK klausimais mokytojams, mokiniams ir jų tėvams. Penktokai susitiko su Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriaus vedėja Jolanta Gudeikyte.

Ketvirtadienis (lapkričio 27 d.) - dešimtokai per dailės pamokas rengė lankstinukus apie profesijas.

Devintokai dalyvavo susitikime su įmonės INLO vadovu Aurimu Zaica, kuris atsiliepė į karjeros koordinatorės parašytą projektą portale www.kamtoreikia.lt.

Penktadienis (lapkričio 28 d.) – savaitė baigėsi viktorina „Profesijų pasaulyje“, kurioje dalyvavo aštuonios komandos.

Kiekviena sėkmė prasideda nuo sprendimo pabandyti, o geri pavyzdžiai ir sėkmės istorijos motyvuoja ir skatina imtis didžiųjų permainų.

Bibliotekininkė, karjeros koordinatorė Henrika Gailienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis