Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Dar  vaikystėje dažnas pagalvoja, kuo bus užaugęs. Ne vienas berniukas ir net mergaitės svajoja būti policininkais. Tačiau ne visi žino, koks sunkus, atsakingas ir pavojingas yra policininko darbas.

Norėdami artimiau susipažinti su policijos pareigūnų kasdienybe 3bk (mokytoja Regina Kaminskienė) ir 4bk (mokytoja Ramutė Mockuvienė) klasių mokiniai spalio 23 d. lankėsi Raseinių rajono policijos komisariate.

Atvykusius mokinukus pasitiko operatyvaus valdymo poskyrio viršininkė Romualda Simanovičienė. Ji ne tik papasakojo, bet ir parodė įrangą, per kurią galima matyti, kas vyksta Raseinių ir Ariogalos miestuose.

Po policjos komisariato patalpas vedžiojo vyr. postinis  Svajūnas Norkus. Vaikai pamatė policininkų apsaugos priemones, noriai matavosi šalmus, pūtė į alkotesterį. Įdomu buvo sulaikymo izoliatoriuje. Drąsesni mokiniai išbandė ten esančių gultų „minkštumą“.

Prevencinio poskyrio vyr. specialistė Ingrida  Celešienė parodė vaikams savo darbo kabinetą ir papasakojo daug įdomių dalykų. Su vaikais diskutavo apie tai, kaip jie turi elgtis su nepažįstamaisiais, gatvėje, likę vieni namuose. Atsisveikindama visiems įteikė dovanėlių. Vieni gavo saugaus elgesio atmintines, kiti- rašiklius, o tie, kurie svajoja tapti policininkais – knygeles apie policiją.

Į mokyklą mokiniai grįžo linksmai nusiteikę ir patyrę gerų įspūdžių.

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Regina Kaminskienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis