Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Spalio 16 dieną, ketvirtadienį, Ariogalos gimnazijoje vyko „Skaitymo malonumų“ konkursas, skirtas K.Donelaičio 300-osioms gimimo metinėms paminėti. Šį konkursą organizavo gimnazijos bibliotekininkė E.Jankauskaitė. Iš visų rajono pašalių susirinko 8 komandos, iš kurių net dvi suburtos mūsų mokyklos – Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės. Mūsų mokyklos komandas atstovavo 8b ir 8d klasių atstovai. 8b klasės komandą – „Raseinių būrai“ konkursui padėjo paruošti lietuvių k. mokytoja L.Butvilienė, 8d klasės komandą „Donelaičio Katrynės“ ruošė bibliotekininkė H.Gailienė.

Konkursą sudarė kelios dalys: namų darbai – komandos prisistatymas, žinių patikrinimas – testas apie K.Donelaitį, meninės užduotys – achrostiko sukūrimas ir ištraukos iš K.Donelaičio „Metų“ skaitymas pagal pateiktą nuotaiką. Mūsų mokyklos komandos buvo pasiruošusios puikiai ir tai nulėmė garbingas prizines vietas. „Raseinių būrai“ (8b) laimėjo antrąją vietą, „Donelaičio Katrynės“ (8d)  – trečiąją. Konkurso dalyviai grįžo laimingi ir apdovanoti. Džiaugiamės puikiai suorganizuotu konkursu ir sėkmingai pasirodžiusiais mūsų mokyklos mokiniais!

Bibliotekininkė L.Stulgienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis