Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Rugsėjo 20 dieną mes, 4ak klasės mokiniai, lankėmės  Panemunės pilyje ir dalyvavome edukaciniame žaidime „Lobio paieška“. Susipažinome su pilies istorija, tos žinios buvo reikalingos ieškant lobio. Mums įdomi buvo didinga pilies praeitis, patiko ir parodų eksponatai, bet mes labiausiai laukėme, kada galėsime leistis į lobio paieškas.

Pasiskirstę į „Geltonųjų“ ir „Mėlynųjų“ komandas, išklausę gidės paskutinių nurodymų, pradėjome ieškoti lobio. Turėjome įveikti 8 stoteles, kol pamatėme nuorodą į pilies požemį, o ten buvo paslėpta skrynia. „Mėlynųjų“ komandai sekėsi geriau – jie lobių skrynią požemyje rado pirmieji. O kas buvo skrynioje? Ogi visas lobis – guminukų dėžutė!

Taip pat kelionės metu pirmą kartą susipažinome su kaskadiniais tvenkiniais, pamatėme, kaip atrodo pilkosios tuopos ir dar daug nauja sužinojome iš gidės pasakojimo. Taip pat lankėmės porcelianinių lėlių ir Dailės akademijos studentų darbų parodose.

Kelionė mums labai patiko, grįžome kupini įspūdžių.

4ak kl. mokytoja Meilė Radavičienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis