Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Ruduo. Pagaliau vėl prasidėjo mūsų kelionė į mokslo ir žinių šalį. Šiemet mes startuojame klasėje pagamintu povandeniniu laivu. Tačiau trumpam sugrįžkime į Praeities šalį.

Pernai, kai mokėmės antroje klasėje, dalyvavome keliuose eTwinning projektuose: „Myths and Legends“, „Animals in our countries“.  Susipažinome su bendraamžiais iš įvairių Europos šalių:  Gruzijos, Graikijos, Lenkijos, Rumunijos, Turkijos, Ukrainos, Velso. Buvo įdomu stebėti nuotraukose mūsų projekto dalyvius, jų mokymosi aplinką.

Rengdamiesi projektui, skaitėme mūsų krašto legendas, padavimus, juos iliustravome, kūrėme skaidres. Susipažinę su kitų šalių padavimais nustebome, kad Lenkijos padavimas „Wars and Sawa“ yra labai panašus į lietuvių legendą „Jūratė ir Kasytis“.  Iš visų projekte dalyvavusių mokinių sukurtų skaidrių, dokumentų buvo pagamintos trys virtualios knygos. Jos buvo įkeltos ne tik į eTwinning, bet ir į mūsų klasės internetinę svetainę. Tokiu būdu su projekto rezultatu galėjo susipažinti ir mūsų tėveliai.

Grįžkime į Dabarties šalį. Kodėl šiemet mes prisiminėme eTwinning projektą „Myths and legends“? Neatspėsite! Ne tik ruduo pabeldė į mūsų klasės duris. Kartu su juo mus pasiekė apdovanojimai- Nacionaliniai kokybės ženkleliai! Džiaugiamės jais kartu su mokytoja Saule Tiškuviene. 

O kas mūsų laukia Rytojaus šalyje? Turbūt nauji eTwinning projektai, naujos pažintys, įdomios užduotys. Tad plaukime pirmyn mūsų povandeniniu laivu!

Austėja Knopkutė ir Viltė Rimkutė,

3ak klasės mokinės


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis