Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Rugsėjo pirmosios šventė  visiems atneša jaudulį širdyse, aplanko bene visus namus, sujungia kartas. Vieni skuba į mokyklą, kiti lydi ir išlydi, o dar kitų širdis sušildo prisiminimai.  Rudens  gėlių žiedais ir šypsenomis pasipuošę į Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinę mokyklą skubėjo 738  mokiniai.   Pirmą kartą mokyklos slenkstį peržengė 72 pirmokai ir netgi  44 dešimtokai. Mokyklos kieme rikiavosi mokiniai, jų tėvai, mokytojai.  Senąja alėja, išdidžiai vesdami už rankų pirmokėlius, į mokyklą ėjo dešimtokai.  Gražiais, prasmingais žodžiais į visus susirinkusius kreipėsi mokyklos direktorius G. Diržys. Jis mokiniams palinkėjo atsakomybės, pareigingumo, gero ir įdomaus mokymosi, visiems-sveikatos, susitelkimo , gražaus bendradarbiavimo.  Mokyklos bendruomenę sveikino svečiai: Lietuvos Respublikos seimo narys Gintautas Mikolaitis, Raseinių rajono savivaldybės tarybos nariai Ona Babonienė ir Antanas Kilčauskas, partijos „Tvarka ir teisingumas“ narė Rasa Rimkuvienė ir kt.

Šis rugsėjis ypatingas – šių mokslo metų pradžia  labai svarbi mums, nes sausio mėnesį senoji mokykla atšventė garbingą 95-erių metų gimtadienį, kovo mėnesį šventiškai paminėjome Kristijono Donelaičio 300-ųjų gimimo metinių jubiliejų, o rugpjūčio 23 d. prieš 25-erius metus trijų valstybių – Lietuvos, Latvijos ir Estijos –  piliečiai išreiškė norą būti laisvi, todėl susikibdami rankomis dalyvavo „Baltijos kelyje“. Pradėdami naujus mokslo metus ir simboliškai atkurdami Baltijos šalims svarbų momentą, visi šventės dalyviai susikibo rankomis. Tegul geri darbai ir norai kreipia mus visus tiesos, laisvės, išminties, santarvės švieson visus metus.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis