Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Birželio 18 d. mūsų mokyklos aktų salėje vyko jaunimo organizacijos DARBAS (JOD) Raseinių skyriaus ir Lietuvos sakaliukų sąjungos (LSS) kartu organizuotas labdaros renginys „Padovanok šypseną“. Renginio metu pasirodė šie meno kolektyvai: Neringos šokių studijos grupės „Demarko“, „Varliukai“, „Dance“, Mildos Bertulytės gimnazijos šokių kolektyvas ir grupė „Roki doki“ bei šokių studija „Svajonė“. Savo pasirodymus taip pat dovanojo „Broken pie“, Arintas Lipnickas, Greta Petrauskaitė ir garsieji „16 Hz Tribute“.

„Esame labai laimingi, kad galėjome padėti šeimai. Renginio metu surinkti pinigėliai bus skirti vaikų kambario remontui. Dovanoti šypsenų mes dar nebaigėme! Labdaros renginį organizavome pirmą kartą, ir tikrai sėkmingai. Kaip gera daryti gera!“ – savo mintimis dalijosi JOD nariai.

O mūsų mokyklos bendruomenė džiaugiasi, kad galėjo nors simboliškai prisidėti prie organizuotos gerumo akcijos: suteikė patalpas, organizatoriams padėjo budėti renginio metu.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis