Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Štai ir vėl atskubėjo vasarėlė žaliaskarė, o kartu su ja ir taip laukta stovykla „Guručiai“, kurią organizuoja Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos mokytojos metodininkės Rita Goleckienė ir Vida Petrauskienė.

Pirmąją dieną visi susipažinome ir surengėme riedučių varžybas mokyklos stadione.  Berniukai  parodė savo sugebėjimus futbolo varžybose.

Kitą dieną ėjome į Prabaudos pušyną, kur vyko orientacinės varžybos. Turėjome kuo greičiau surasti šešias stoteles ir atlikti jose užduotis: minti mįsles, minkles, spręsti matematinius galvosūkius, atlikti mankštą ir kt.

Viena diena už kitą smagesnė. Trečią dieną pramogavome  „Karpynėje“. Maudėmės baseine, žaidėme atnaujintoje žaidimų aikštelėje.

Ketvirtąją dieną keliavome į Raseinių krašto istorijos muziejų. Muziejininkė Loreta labai įdomiai pristatė muziejaus ekspozicijas, o muziejininkė Lina pamokė daryti paveikslėlius iš žolelių.

Paskutinę dieną buvome susiplanavę važiuoti į Palangą, bet visus planus ,,pakoregavo“ orai. Todėl vykome į Šiaulius. Žiūrėjome 3D filmą  „Meškų žemė“, pramogavome PC „Žiogas“.

Vasaros dieninėje stovykloje „Gudručiai“ labai linksmai praleidome laiką. Jeigu kas paklaustų, kokia stovykla geriausia, mes visi atsakytume – „Gudručiai“!

Stovyklautojos Meda Šimkevičiūtė,  Brigita Antanaitytė,  Andrėja Juodytė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis