Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Šiais mokslo metais mokykloje pradėjo veikti  „Susirašinėtojų“  būrelis. Jo veikloje dalyvauja 6-9 klasių mokiniai. Užsiėmimų tikslas – sužinoti apie bendraamžių pomėgius, interesus ir gyvenimą kitose pasaulio šalyse, rasti bendraminčių ir draugų, taip pat pristatyti save, savo miestą, šalį, kultūrą.

Šiais mokslo metais susirašinėjome ir bendravome su šeštokais iš Lansing‘o miesto netoli Čikagos (JAV). Per mokslo metus atlikome nemažai veiklų: apsikeitėme laiškais, kuriuose prisistatėme, ruošėme pateiktis apie savo pomėgius, kasdienį gyvenimą, filmavome, ruošėme video medžiagą – kalėdinį sveikinimą ir projektą „Lietuviškai apie...“, atlikome apklausą apie mokymosi sėkmę. Iš mūsų susirašinėjimo partnerių sužinojome, kaip gyvena ir mokosi vaikai Amerikoje, ką jie mėgsta, kodėl nori mokytis, ko siekia.

Mokiniai, dalyvaujantys būrelio veikloje, praplėtė akiratį, ugdėsi bendravimo ir bendradarbiavimo gebėjimus, pagilino anglų kalbos ir informacinių technologijų panaudojimo įgūdžius.

Neformaliojo švietimo užsiėmimo „Susirašinėtojai“ 

vadovė Audronė Stoškienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis