Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Jau sena ir graži tradicija gegužės pirmomis dienomis telkti visą mokyklos bendruomenę pasiruošimui Tarptautinei šeimos dienai, kai visus artimuosius ir pažįstamus kviečiame į Kultūros centrą, į didžiulį koncertą.

Šeimą  dažniausiai apibrėžiame, kaip giminystės ryšiais susieta žmonių grupę, kurią sudaro tėvai ir vaikai, o plačiąja prasme – ir seneliai, anūkai bei kiti giminaičiai. Tačiau šeima taip pat yra ir vertybė, nepamainomas gėris visai visuomenei, vaiko socializacijos, ugdymo aplinka. Šeima mūsų vaikų (ir mūsų pačių) gyvenime užima labai svarbią vietą, kurioje mes formuojamės, augame, tobulėjame, atsipalaiduojame. Kaip bežiūrėsime į šeimą, ar kaip į instituciją, ar kaip į vertybę, ji visada vaidins pačią svarbiausią rolę mūsų ir visuomenės „teatro scenoje“. Šioje „scenoje“ vaikai išmoksta visas dižiąsias gyvenimo roles.

Šis koncertas visada buvo lyg ir atsiskaitymas už nuveiktus darbus per mokslo metus- dainuojame lietuviškai ir angliškai, deklamuojame, vaidiname, šokame visiems suteikdami daug teigiamų emocijų. Į sceną kartais kviečiame ir tėvelius. Šiemet trečiokė Ugnė dainavo su mama   Irma Beliajeviene, trečiokė Ignė su tėčiu Giedriumi Radčenko atliko Marijono Mikutavičiaus dainą „Aš širdyje labai myliu savo mamą“. Nugalėję jaudulį į sceną lipo vaikai su savo tėveliais- pirmokas Ignas Peseckas su mama, antrokas  Nedas Rašickas su mama, trečiokai Eglė Vaitkutė ir Giedrius Mikelaitis su tėveliais, ketvirtokės Vėjūnė Irkmonaitė ir Evelina Laurinaitytė  su tėveliais. Su šeimos švente pasveikino direktoriaus pavaduotoja ugdymui Eugenija Pagirienėnė, o baigiamąjį sveikinimo žodį tarė Raseinių rajono savivaldybės tarybos narė Aldona Radčenko.

Nuoširdžiai dėkojame kultūros centro direktorei Valdonei Balčaitienei už galimybę organizuoti koncertą didžiausioje rajono salėje, dėkojame Renatai Lauraitytei už sceninę dekoraciją.



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis