Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

„Naisių vasara“ ir šiais metais organizavo jau tradicija tapusį „Vaikų Velykėlių“ konkursą, kuriame antrą kartą dalyvavo ir Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos pradinukai.

Mokiniai susipažino su Vaikų Velykėlių papročiais ir tradicijomis, išklausė paskaitą apie istorinius margučių raštus. Klasėse ir pailgintos darbo dienos grupėje buvo renkami gražiausi margučiai, organizuojamos margučių ridenimo varžybos. Vyko kūrybinės dirbtuvės, kurių metu net 237 pradinukai ant Didžiojo margučio muliažo priklijavo tradiciniais marginimo raštais papuoštą margutį. Buvo smagu fotografuotis prie bendro kūrinio!

Kiekvienas, prisidėjęs prie Didžiojo margučio puošimo, patyrė džiaugsmą, praplėtė bendravimo ir bendradarbiavimo gebėjimus ir iš konkurso organizatorių gavo dovaną – Naisių vasaros teatro muzikinio spektaklio vaikams, tėvams ir jų draugams ,,Pasaka apie obuolius ir kitus Obelių gyventojus“ DVD diską.

Mokytojai Gražinai Šimkevičienei dėkojame už pasirūpinimą priemonėmis, iš kurių buvo pagamintas Didžiojo margučio muliažas.

Pailgintos darbo dienos grupės auklėtoja 

Reda Baltkojienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis