Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos 4a klasės mokiniai ir jų mokytoja Rita Goleckienė  atsiliepė į kvietimą prisijungti prie II-osios Neformaliojo švietimo iniciatyvos ,,Diena kitaip 2014“.  Vyko  netradicinės veiklos, kuriose mokiniai rodė iniciatyvumą ir išradingumą.

Mokytoja mokiniams paruošė staigmeną- išvyką. Ketvirtokai susėdo į autobusą, bet nežinojo, kur važiuos. Pilni intrigos  visi atvyko į Jūkainių geomorfologinį draustinį. Kaip nudžiugo   mokiniai, sužinoję, kad pasaulio pažinimo pamoka vyks čia!

Išklausę užduotį, visi kibo į darbą. Stebėjo pirmuosius pavasario požymius, juos žymėjo, klausėsi parskridusių paukštelių čiulbėjimo, bandė apkabinti storiausią ąžuolą ir skaičiavo, kiek tam prireiks  berniukų, keliavo per žemapelkę.

Grįžę į mokyklą,  įspūdžius apie šią dieną ketvirtokai aprašė rašinėliuose.  Buvo džiugu, kad iniciatyva pavyko, nes vaikai rašė, kad smagiai pabendravo su draugais, įkvėpė taip laukto pavasario oro, pamatė pirmąsias žibutes. O ilgiausiai  visi prisimins KITOKIĄ dieną,  intrigą ir staigmenos laukimo džiaugsmą.


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis