Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Kovo 19 d. Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos pradinio ugdymo padalinyje (Kalnų g. 3) vyko jau tradicine tapusi penktoji Raseinių rajono pradinių klasių mokinių konferencija ,,Vienas vardas – Lietuva”. Konferenciją organizavo pradinių klasių mokytojos metodininkės Vilma Miklienė, Ramutė Mockuvienė, Regina Kaminskienė, Dalia Kosienė ir Saulė Tiškuvienė. Mažuosius pranešėjus pasveikino mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Eugenija Pagirėnienė, Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir socialinių reikalų departamento Švietimo, kultūros ir ugdymo skyriaus vyriausioji specialistė Asta Pagarauskaitė, Raseinių rajono švietimo centro metodininkė Saulė Sitavičienė. Renginys šiemet pradžiugino gausiu dalyvių būriu – savo darbais, projektais, įdomia pamokine ir popamokine veikla pasidalino net 69 mokiniai iš 6 rajono mokyklų: iš Ilgižių, Šaltinio Ir Viktoro Petkaus pagrindinių mokyklų, Ariogalos gimnazijos, Nemakščių Martyno Mažvydo ir Šiluvos vidurinių mokyklų.

Organizatorės džiaugiasi brandžiais ir įdomiais pranešimais, drąsiais pranešėjais ir prasmingais jų darbais, kūrybingomis šių vaikų mokytojomis. „Minčių lietus" sugulė Lietuvos žemėlapyje , smagiai nuskambėjo mokytojų ir mokinių sudainuota daina „Žemėj Lietuvos".   Iki susitikimo kitąmet!

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Dalia Kosienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis