Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Kovo 20 dieną į Raseinių Šaltinio pagrindinę mokyklą rinkosi rajono pradinių klasių mokiniai, piešinių konkurso „Žemė – mūsų namai“ laureatai, paminėti Pasaulinę Žemės dieną. Džiugu, kad gausus mūsų mokyklos mokinių būrys tapo šio konkurso laureatais: pirmokė Austėja Majauskaitė (mokytoja Gražina Šimkevičienė), antrokės Deimantė Bakutytė ir Liepa Simonavičiūtė (mokytoja Saulė Tiškuvienė), trečiokės Ineta Juciūtė, Agnė Sankauskaitė (mokytoja Ramutė Mockuvienė) ir Evelina Jociūtė (mokytoja Rimanta Gardauskienė) bei ketvirtokės Viltė Petraitytė (mokytoja Rita Goleckienė) ir Karolina Jagminaitė (mokytoja Renata Simonavičienė). Renginyje buvo kalbama apie mūsų planetai iškilusius pavojus. Kad mūsų maži, nežymūs darbai – popieriaus ir elektros taupymas, langų ir durų sandarumas, vandens čiaupų sutvarkymas – padeda tausoti medienos išteklius ir elektrą, šilumą ir vandenį, kuriems gauti naudojami riboti ir nuolat senkantys Žemės ištekliai. Pasaulinė Žemės diena mus ragina ir įpareigoja konkrečiais darbais prisidėti prie gamtinės aplinkos puoselėjimo ir saugojimo. Tą galime atlikti kiekvienas savo kieme, namų aplinkoje, darbo vietoje.

Renginio pabaigoje laureatams įteikti Raseinių švietimo centro diplomai bei asmeninės dovanėlės, vyko fotosesija prie laureatų piešinių. Mokytojas, paskatinusias mokinius piešti piešinius, maloniai sušildė organizatorių nuoširdžiai padovanotos pavasarinės gėlės – tulpės.

Rūpinkimės Žemės išsaugojimu visi.

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Ramutė Mockuvienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis