Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Mūsų mokyklos mokytojos turi „parako“ – garbės žodis!

Vasario 26 d. Raseiniuose (Raseinių viešojoje bibliotekoje) prasidėjo protų kovų turnyro „Europrotai“ pavasario sezonas.  Tai prieš dvejus metus startavęs ir didelio populiarumo sulaukęs žinias ir nuovoką tikrinantis žaidimas.

Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos mokytojos: V.Paškauskienė, R.Vaišvilienė, J.Kazlauskaitė, D.Kosienė, D.Rapolienė, G.Jukilaitienė, L.Stulgienė ir jaunasis mokytojų draugas A.Vaišvila užsiregistravo šiam žaidimui pasirinkę „EuroMagdžių“ pavadinimą. Su trumpesniu pavadinimu „Magdės“, panašios sudėties komanda dalyvavo ir „Raseiniškių protuose“. Tad vasario 26 dieną susirinkusios pradėjome 4 turų žaidimą, kuris vyko kas savaitę, 4 trečiadienius iš eilės. Buvo jaudulio, nerimo, tačiau visad susirinkdavome puikios nuotaikos. Juokavome, kad buvome stabiliausia komanda, nes visuomet laikėmės pirmame ketvirtuke (iš dešimties dalyvavusių komandų). Ir štai su pavasariniu vėjeliu atšuoliavęs paskutinysis kovo 19 dienos „Europrotų“ turas  padovanojo mums garbingą trečiąją vietą. Ne, ne pavasaris padovanojo šį laimėjimą, o pačių įžvalgus protas, noras tobulėti ir žinoti daugiau. Klausimų buvo įvairių, tačiau daugiausia susijusių su Europos sąjunga. Taip, gavome dovanų: pažintinį žaidimą „Europa“, knygą „Atrask Lietuvą“, lankstinukų apie lankomiausias Lietuvos vietas, diplomus, tačiau svarbiausias laimėjimas, kad užteko ryžto ir drąsos dalyvauti šiame žaidime.

Tobulėjimas ir augimas yra vieninteliai gyvybės požymiai. Protingai pasakyta. Tai kardinolo Džono Henrio Njumeno(John Henry Newman) žodžiai. Tegul nuolat šie požymiai mus ir lydi.

EuroMagdės


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis