Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Raseinių  Viktoro  Petkaus  pagrindinės  mokyklos  pradinio ugdymo klasės  Kalnų gatvėje  pamini Lietuvai svarbias datas organizuodamos  projektą  ,,Nuo  Vasario 16-osios iki Kovo 11-osios”. Projekto tikslas – padėti mokiniams ugdytis pilietinę savimonę, suteikiant žinių apie valstybės ir valdžios funkcijas, demokratines vertybes ir principus. Vasario  16-ajai dienai visų pradinių klasių mokiniai kūrė stendą ,,Myliu Lietuvą”. Klasių bendruomenės klijavo gėlytes ant širdies formos pagrindo, akcentuodamos Lietuvos vėliavos spalvas. Iš geltonų ir žalių širdies formos gėlyčių stendą klasės papuošė iki vasario 14 dienos, o  raudona spalva stenduose atsirado  vasario 14 –ąją. Klijuodami širdeles mokiniai išreiškė meilę ne tik savo mokytojai, draugams , bet ir Tėvynei.

Klasėse buvo organizuotas gražiausio piešinio ir palinkėjimo Lietuvai konkursas ,, Gyvenu ir džiaugiuosi savo Lietuvoj”. Kiekvienoje klasėje buvo atrinkti 3 geriausi piešiniai, o mokytoja S. Tiškuvienė sukūrė puikų filmuką. Visais kitais piešiniais, kurie puikuojasi mokyklos fojė, gali pasidžiaugti mokinių tėveliai ir į mokyklą užsukę svečiai. Apibendrinome veiklą deklamuodami eiles Lietuvai, visi pasidžiaugėme sukurtu filmu. Bet geri darbai Tėvynei nesibaigia. Iki kovo  11-osios pradinių klasių mokiniai dalyvauja kūrybinių darbų konkurse – parodoje ,,Meilės laiškai Lietuvai”, kurį organizuoja Raseinių Kultūros centras. Geriausių piešinių paroda vyks kovo 11 dieną Kultūros centro fojė, kur dalyvių darbus pamatys miesto bendruomenė.

Pradinių klasių mokytoja Lina Baltrušaitienė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis