Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Vasario 6 dieną mes, mokyklos dešimtokai, apsilankėme Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vykusioje XII tarptautinėje žinių ir išsilavinimo parodoje „Studijos 2014“. Joje buvome supažindinti su studijų galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis profesijomis ir specialybėmis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste. Tačiau visa informacija nebuvo, kaip mums įprasta, „pateikta ant lėkštutės“ – norint jos gauti, reikėjo patiems bendrauti, konsultuotis su specialistais, išsiaiškinti kai kuriuos klausimus. Todėl kiekvienas lankytojas iš šios parodos gavo būtent tai, ko jam asmeniškai reikėjo.

Po parodos apsilankėme pačiame Vilniaus centre esančiuose Lietuvos valdovų rūmuose.  Visi liko sužavėti jų prabanga, senove, eksponuojamais daiktais. Ekskursiją vedė maloni gidė, todėl nebuvo nuobodu, visi įdėmiai klausėmės. Grįždami dar užsukome į Kauno prekybos ir pramogų centrą „Akropolis“. Namo grįžome ne tik kupini įspūdžių, bet parsivežėme daug skrajučių ir žinių apie mus dominančias profesijas, mokymosi įstaigas. 

Lingailė Kairaitytė, 10a klasė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis