Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

2b klasės mokiniai ir jų mokytoja Dalia Kosienė vykdo A.P.P.L.E.  Lietuvos mokytojų fondo remiamą projektą „Rūšiuoju atliekas – saugau gamtą“. Jo veiklų metu mokiniai ir jų tėveliai kviečiami priimti draugišką gamtai gyvenimo būdą: mažiau vartoti, rūšiuoti atliekas, kurti ekologišką namų aplinką, globoti gyvūnus, gamtą, rūpintis sveika mityba.

Vasario 14 d. mokytojos Rita Goleckienė ir Dalia Kosienė pakvietė mokyklos pradinukus dalyvauti vienoje iš projekto veiklų – akcijoje „Apsikeisk su draugu“. Akcijos tikslas - mažinti vartotojiškumą, skatinti mokinius atskleisti verslumo įgūdžius: mokytis iškeisti tiek mielus savo kūrybos daiktus, tiek nenaudojamus žaisliukus, priemones, žaidimus, perskaitytas knygas ir pan.  Per ketvirtąją pertrauką pradinių klasių mokinių koridoriuje netilo šurmulys: mokiniai siūlė savo atsineštus daiktus, vyko derybos,  mainai... Prie akcijos prisijungė ir pradinių klasių mokytojos.

Šypsenos mokinukų veiduose rodė – akcija pavyko!


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis