Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Gruodžio 1- oji – Pasaulinė AIDS diena. Jau antrus metus iš eilės atsiliepiame į Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro kvietimą mokykloje surengti protų mūšį. Džiugu, jog mūsų bendruomenė yra aktyvi ir susidarius 6 komandoms iš 8-10 klasių kolektyvų, išrinkome pačius protingiausius, daugiausia žinančius. Protų mūšį sudarė 16 įvairių, tačiau sudėtingų klausimų. Laimėjusi „Raseikos“ komanda, kurią sudarė 8a klasės mokiniai, buvo apdovanoti mokyklos įsteigtais prizais – 2014 metų užrašinėmis – kalendoriais. Nebuvo nuskriausti antros ir trečiosios vietos laimėtojai – jiems buvo įteiktos padėkos ir rašikliai su mokyklos logotipais.

Verta paminėti, jog protmūšis prasidėjo neeiliniu 10a klasės kolektyvo pasirodymu „DISCO stipruoliai“. Su šiuo pasirodymu išradingieji dešimtokai dalyvavo Ariogalos gimnazijoje „Sveikuolių sveikuoliai“ konkurse ir laimėjo garbingą antrąją vietą. Lankstumą ir sportiškumą demonstravo mokyklos soc.pedagogas, kūno kultūros mokytojas T.Puidokas, kuris buvo dešimtokų pasirodymo „vinis“.

Konkursas neįvyktų, jei nebūtų kompetetingos komisijos – dailės mokytojos G.Jukilaitienės, biologijos mokytojos R.Vaišvilienės ir bendruomenės slaugytojos L.Galinaitienės.

Protų mūšio koordinatorė L.Stulgienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis