Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Lapkričio 22 dieną 6-8 klasių mokinių grupė apsilankė Latvijos sostinėje Rygoje. Pirmiausiai apžiūrėjome Medicinos istorijos muziejaus ekspoziciją. Šiame muziejuje sukaupta daugybė įdomių eksponatų,  bylojančių apie tai, kaip žmonės gydėsi nuo priešistorinių laikų iki dabar. Atskiros salės yra skirtos žmogaus kūnui pažinti ir susipažinti su kosmonautų kasdienybe pakilus virš Žemės. Muziejaus ekspozicija išsidėsčiusi net 4 aukštuose. Ilgiausiai mokiniai užtruko salėje, kur galima suprasti ir pabandyti, kaip veikia  žmogaus pojūčiai. Vėliau nuvykome į Rygos senamiestį ir, pasikėlę liftu į Šv. Petro bažnyčios bokštą, apžiūrėjome senamiesčio  gatvelių ir skersgatvių labirintą iš 72 m aukščio.

Nors kelionė iki Rygos gana netrumpa, bet diena tikrai neprailgo. Grįžtant namo kelionę dar sutrumpino viktorina, kurią parengė 6a klasės mokinys Dominykas Mockus ir mokytoja Audronė Stoškienė. Grįžome geros nuotaikos ir pilni įspūdžių.


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis