Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Lapkričio 22 dieną į Ariogalos gimnaziją skubėjo iš viso Raseinių rajono jaunieji kūrėjai. „Savo širdį pasivaikščioti išleisiu...“ – taip buvo pavadinta Jaunųjų kūrėjų diena. Šventėje dalyvavo ir padėkos raštais buvo apdovanotos mūsų mokyklos kūrėjos. Ištraukas iš rašinio apie paauglystę skaitė 8 a klasės mokinės Deimantė Judickaitė ir Laura Kilkiūtė (mokytoja L.  Butvilienė), savo eilėraščiais visus džiugino 8 b klasės mokinė Sandra Alijošiūtė (mokytoja D.  Mockevičienė). Savo kūrybą skaitė net 33 rajono mokiniai! Smagu buvo pasiklausyti dainuojamosios poezijos atlikėjo Marijaus Liako.  Malonių akimirkų paliko susitikimas su poetu Gintaru Patacku, kuris visus pradžiugino savo iškalba ir humoro jausmu. Ypač įstrigo poeto žodžiai, kad poezijai rašyti reikia devyniasdešimt procentų darbo ir tik dešimt procentų talento.

Didžiuojamės mūsų mokyklos jaunosiomis kūrėjomis, jų prasmingomis mintimis apie paauglystės džiaugsmus ir rūpesčius, apie Sandros eilėse pajustą pirmąją snaigę, išdidžią, bet greit pavirtusią lašeliu, apie gerumą, viltį, ašarądaugumą gyvenimo spalvų.

Ingrida Grigaitė, jaunoji žurnalistė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis