Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

2013 metų lapkričio 11 dieną, pirmadienį, pradinių klasių padalinyje, Kalnų g. 3, paminėjome šešioliktąją Šiaurės šalių bibliotekų savaitę: skatinome skaitymą balsu, šiaurietiškas pasakojimo tradicijas ir kt. Mokyklos bibliotekoje veikė Šiaurės šalių rašytojų knygų paroda. Savaitės tema buvo „Žiema Šiaurėje“.

Pirmadienį, 10.00 val., į biblioteką susirinko 3b klasės mokiniai su klasės mokytoja Ramute Mockuviene, kurie jau treti metai dalyvauja bibliotekininkės Dalios Margevičienės  organizuojamame rytmetyje, kuriame garsiai skaitoma šiai savaitei pasiūlyta kūrinio ištrauka.

Šiaurės šalių bibliotekų savaitė yra Šiaurės šalių asociacijų „Norden“ federacijos kuruojamas projektas, kuriuo siekiama skatinti skaitymą, domėjimąsi Šiaurės šalių literatūra ir propaguoti švietimo idealus Šiaurės bei Baltijos šalyse ir kaimyniniuose regionuose. Visą savaitę organizuojami skaitymai balsu klasėse, pokalbiai apie šiaurės šalių kultūrą, literatūrą, gyvenimą.

Kai į mūsų šalis ateina pats tamsiausias metų laikas, mes uždegame žvakes ir skaitome knygą. Pagrindinė Šiaurės šalių bibliotekų savaitės mintis: „ŠVIESOS IR ŽODŽIO ŠVENTĖ“.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis