Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Lapkričio 15 dieną mūsų mokyklos bendruomenė  paminėjo jau tradicine tapusią Tolerancijos dieną. Į akciją, kuri vyksta įvairiose Lietuvos mokyklose, su džiaugsmu įsitraukė visų klasių mokiniai. Kadangi šiais metais Tolerancijos dienos simboliu buvo paskelbta gėlė, vaikai įvairiomis priemonėmis kūrė visokiausias gėles. Juk gėlės - kaip ir žmonės, visi skirtingi. Visą savaitę valandėlių bei pamokų metu buvo kalbama, skaitoma, diskutuojama apie tolerancijos svarbą žmonių tarpusavio santykiuose, jų bendravime. Dailės pamokų metu piešiniuose skleidėsi gražiausi žiedai, padedant dailės mokytojai G.Jukilaitienei. O penktadienį jau po pirmosios pamokos vestibiulyje prie aktų salės sužydėjo Tolerancijos sodas, didingi ir gražūs žiedai išsiskleidė mokyklos laiptinėje, kuriuos padovanojo pradinių klasių mokytoja R.Goleckienė. Jį sodinti pirmieji pradėjo pradinukai, vėliau prisijungė ir vyresniųjų klasių mokiniai.

Tolerancijos dienos kulminacija tapo muzikinė pertrauka. Linksmai dainą traukė 5a klasės mokinukai, paruošti auklėtojos V.Paškauskienės ir muzikos mokytojos D.Rapolienės, susikaupęs trimitu grojo tos pačios klasės mokinys Nedas Baziliauskas, visus nustebino 9a klasės mokinys Dainius Maslauskas, taip užkrečiamai griežęs armonika, kad net šokti norėjosi. Visų žiūrovų veiduose po muzikinės pertraukos švietė šypsenos, visiems buvo gera. Norisi tikėti, kad šis Tolerancijos dienos renginys sėkmingai priminė mokyklos bendruomenės nariams, kad tolerancija yra mums visiems būtina visur ir visada. Tik būdami tolerantiški, būsime laimingi. Už gražias, šiltas akimirkas dėkojame  bibliotekininkei Linai ir visiems prisidėjusiems renginio organizatoriams.

Etikos mokytoja V.Paškauskienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis