Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Spalio 26-29 d. grupė mūsų mokyklos mokinių, mokytojų ir tėvelių pabuvojo Lenkijoje ir Slovakijoje. Aplankė Slovakijos stalaktitų-stalagmitų urvus. Pasikėlė į Skalnate Pleso 1751 m. aukštį, pasigrožėjo kalnų muziejumi Reinerova chata, Studeny kriokliais, pėsčiomis keliavo Tatrų magistrale iki  Hrebenok kalno. Funikulieriumi pasikėlė iki Stary Smakovec miestelio. Maudėsi atrakcionų parkeAquacity“. Lenkijoje pabuvojo Veličkos druskos kasykloje, Palaimintosios Kingos koplyčioje, kurioje kiekviena detalė išdrožinėta iš druskos. Pasivaikščiojo požeminėmis galerijomis. Krokuvoje aplankė ant Vavelio kalvos stovinčias Karalių pilį ir Katedrą.

Susipažino su Karališkuoju traktu, pasivaikščiojo Kanonicza ir Grodzka gatvėmis iki pat Jogailos universiteto - seniausios aukštosios mokyklos Lenkijoje. Aplankė Sukienicą - renesanso stiliaus prekybinę halę, kurioje gausu suvenyrų.

Keliaudami geriau pažįstame kitų šalių kultūrą, istoriją, gamtą, bet išvykę kitur taip pat suprantame, kokia brangi ir graži yra mūsų gimtinė.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis