Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

        Spalio 29 dieną į Viktoro Petkaus pagrindinę mokyklą vadovo G.Diržio ir ūkvedžio G.Kybarto kvietimu atvyko Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (APGV) Raseinių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos (PGT) Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio viršininkas Edmundas Milkevičius ir jo kolegė Ilona Kubilienė. E. Milkevičius trumpai pristatė priešgaisrinės saugos problemas Raseinių rajone. Pareigūnas priminė, jog pasikeitus teisės aktams, privaloma pasirūpinti, jog pastatai atitiktų priešgaisrinės saugos reikalavimus, bei pasidžiaugė, kad rajono Savivaldybės iniciatyva visos rajono švietimo ir ugdymo įstaigos jau turi įrengtas priešgaisrinės saugos signalizacijas. „Raseiniai yra bene vienintelis rajonas šalyje, kur švietimo ir ugdymo įstaigomis pasirūpinta", - sakė jis.

E.Milkevičius suskubo pasidžiaugti, jog mūsų mokykla verta pagyrimo, kadangi yra surengusi praktinius mokymus mokyklos bendruomenei. Mokymai buvo aktyvūs ir naudingi: parodyta video medžiaga, pasakota skaudžių pamokančių istorijų bei trumpai patikrinta, ar visi mokyklos darbuotojai žino kaip elgtis kilus gaisrui, bei išgirdus priešgaisrinės signalizacijos signalą. Taip pat buvo praktiškai parodyta kaip naudotis buitiniu gesintuvu.

Mokyklos bendruomenė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis