Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Mokyklos biblioteka – tinkama vieta vaiduokliams, raganoms, burtams ir šėlionėms? Kažin... Bet jei tai vyksta norint paminėti Vaiduoklių šventę (minima spalio paskutinę dieną, tačiau tuo metu būna mokinių atostogos), viskas įmanoma ir pateisinama. Spalio 24 – osios popietė bibliotekoje virto jaukia raganų susirinkimo vieta, susėdus aplink Vaiduoklių šventės simbolį – išskobtą moliūgą. Languose vaikščiojo katės, nešančios laimę, skraidė gausybė šikšnosparnių ir buvo matyti kreivos moliūgiškos šypsenos. Kvietimas rinktis galiojo visai mokyklos bendruomenei, tačiau susirinko nedaug. Malonu ir gera buvo matyti mokytojų T.Puidoko ir G.Jukilaitienės veidus ir jų entuziastingą dalyvavimą raganiškose rungtyse – vyniojant mumiją, kuriant siaubo filmo scenarijų...

Popietė prasidėjo nuo susipažinimo žaidimo ir trumpos priešistorės apie Vaiduoklių šventę ir jos šventimo tradicijas. Aštuntokės, virtusios žavingomis raganaitėmis buvo aktyvios žaidimuose, o ir pačios nevengė siūlyti veiklos formų ir jas įgyvendinti. Gal kiek nejaukiai jautėsi „maironietė“ penktokė Gabija, kuri nebuvo pasiruošusi šventinės kaukės, tačiau jai verta pasakyti ačiū už pagalbą ruošiant bibliotekos patalpą šventei. Taip pat nuoširdus ačiū popietės rėmėjoms: mokytojoms G.Jukilaitienei ir V.Jovaišienei. Mokytojai Gitanai už mažus moliūgus, o mokytojai Virginijai – už didelį 7kg moliūgą.

Bibliotekininkės


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis