Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Spalio 4d., penktadienį, mūsų mokyklos mokiniai ir, žinoma, mokytojai, smagiai paminėjo Mokytojo dieną. Neliko užmiršti ir pradinių klasių mokiniai : dešimtokai mažiesiems vedė pamokas.

Šios gražios šventės rytą visus į mokyklą atskubėjusius mokytojus, ,,apsiginklavę“ puikia nuotaika, pasitiko vyriausieji Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos mokiniai.  Jie mokytojams įteikė po šventinę  kepurėlę ir skirtuką knygai, papuoštą mūsų mokyklos mokinio darbu. Na, o 12val. mokytojai, dešimtokų kvietimu, rinkosi į aktų salę. Visi pedagogai buvo pasipuošę spalvingomis kepurėlėmis – toks buvo aprangos kodas. Galime pagirti mokytojus, kad daugelis laikėsi nurodymų, noriai fotografavosi bendroje nuotraukoje.

Prasidėjus renginiui, pirmieji  susirinkusiuosius pasveikino ir  gražius žodžius tarė pradinių klasių mokytojos metodininkės R. Goleckienės mokiniai. Po jų kalbą tęsė dešimtokės  ir netrukus dovanojo jausmingą šokį rumbą. Vėliau mokytojams buvo proga vėl pasijusti mokiniais ir dalyvauti konkurse ,,Atpažink“. Čia buvo rodomos mokytojų vaikystės nuotraukos ir visi turėjo tvarkingai, keldami ranką,  spėlioti, kuris kolega  ten įamžintas. Daugiausiai atspėję buvo apdovanoti tušinukais. Taip pat visi nekantraudami laukė nominacijų. O jas skelbiant salėje netilo juokas, mat nominacijos buvo linksmos ir originalios. Renginį vainikavo bendra dešimtokų daina ir padėkos mokytojoms, be kurių ši šventė vargu ar būtų įvykusi.

Taigi manome, kad renginys praėjo puikiai, ir viliamės, jog visi mokytojai liko patenkinti. 

Lingailė Kairaitytė, 10a.


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis