Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Norėdami kuo daugiau sužinoti apie savo rajoną, 3c klasės mokiniai rugsėjo 19 dieną vyko į pažintinę mokomąją ekskursiją – aplankė UAB įmonę „Danspin“. Apsilankyti šioje įmonėje buvo smalsu dėl kelių priežasčių: visų pirma, mokiniai dalyvavo projekte „Ugdymas karjerai“ ir norėjo susipažinti dar su keliomis profesijomis, be to, šioje įmonėje dirba ne vieno trečioko mama.

Raseinių rajone danų įkurta įmonė „Danspin" verpia siūlus, iš kurių vėliau audžiami kilimai. Trečiokams viskas buvo įdomu. Per pusantros valandos jie daug sužinojo apie įmonės veiklą – nuo vilnos atvežimo iš kitų šalių iki siūlų suverpimo ir išvežimo. Smagu vaikams buvo ne tik keliauti vilnos gamybos keliu, bet ir su vilnos pūkeliais pažaisti. Kai kurie mamoms net „dovanų“ vilnos saujelę vežė.
Sužinojome, kad įmonės darbuotojai ne tik moka dirbti, bet ir kitokia veikla užsiima.
Įmonės darbuotojai aktyviai dalyvauja Raseinių miesto kasdieniniame gyvenime. Svarbiausia veikla – parama Raseinių futbolo komandai „Danspin“. Taip pat įmonė organizuoja žirgų lenktynes, remia kitokius raseiniškių konkursus. O už sugalvotus pasiūlymus ar išradimus įmonės darbuotojai yra paskatinami. „Kaip ir mes“, – pastebėjo vaikai.

Grįžome pasisėmę geros nuotaikos, naujos patirties, žinių. Dėkojame įmonės vadovui ir darbuotojams už gražiai ir prasmingai praleistą laiką.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis