Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Norite surasti naujų bendraamžių? Norite dalytis idėjomis, bendradarbiauti su kitomis Europos valstybėmis? Tuomet junkitės prie eTwinning!

Mes, Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos 2ak klasės mokiniai, pernai  prisijungėme prie eTwinning. Kartu su mokytoja Saule Tiškuviene dalyvavome net penkiuose  projektuose: „Pictures Animals stories“, „Easter eggs“, „My numberland“, „Celebrating the first day of Spring“, „My legend in pictures“.

Veikla buvo įdomi. Mes ne tik piešėme, mokėmės prisistatyti, įgarsinome pasakojimus, kūrėme skaidres, filmukus, bet ir susipažinome su mokiniais iš Turkijos, Estijos, Graikijos, Lenkijos, Ispanijos ir kitų valstybių. Buvo įdomu stebėti kitų Europos mokyklų bendraamžių sukurtus darbus.

Ar mūsų veikla buvo įvertinta? Taip. Šį rudenį mus pasiekė net dvi džiugios žinios. Mūsų eTwinning projektai – „Pictures Animals stories“, „Easter eggs“ – laimėjo Nacionalinius Kokybės ženklelius. Taigi mes, antrokai, mūsų tėveliai ir mokytoja, labai džiaugiamės šiuo pasiekimu!

Jei norite paįvairinti savo pamokas, dalyvaukite eTwinning veikloje!

Rugilė Švagždytė, Austėja Tverkutė, 2ak klasės mokinės


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis