Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Kad mokinys teisingai galėtų pasirinkti profesiją, nuo mažens apie tai reikia kalbėti. Todėl gegužės 21 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos mokytojos D. Užemeckienė, R. Baltkojienė, G. Šimkevičienė ir karjeros koordinatorė H. Gailienė pakvietė pradinukus į renginį „Mano svajonių profesija“. Prieš renginį mokiniai piešė savo svajonių profesiją. Kiekviena klasė susipažino su dviem profesijomis, apie kurias papasakojo tėveliai. N. Korbutas pristatė bitininko, G. Kumpikevičius-ūkininko, K. Užemeckas-policininko, A. Markevičienė-projektuotojo, J. Baziliauskienė-kosmetologo, V. Kilčauskas-aplinkosaugininko profesijas.

Aktų salėje 2 c klasės mokiniai pademonstravo drabužių kolekciją iš antrinių žaliavų, 4 b klasės mokiniai šoko valsą ir mokė šokti gatvės šokį. Mamos E. Pečiulaitienė ir D. Rukienė kartu su savo dukromis padainavo dainą „Mamos suknelė“. Choreografė M. Bertulytė su Raseinių tautinių šokių kolektyvo „Raskila“ narėmis D. Petryliene, L. Stulgiene, G. Šimkevičiene pašoko kaubojišką šokį ir visus norinčius pamokė jį šokti.

Dėkojame visiems, dalyvavusiems renginyje „Mano svajonių profesija“.

Pradinių klasių mokytojos D. Užemeckienė ir R. Baltkojienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis