Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

6Gegužės mėn. pabaigoje mokiniai kartu su mokytoja ne tik planavo išvyką į Kauną, bet labai rimtai ir noriai jai ruošėsi. Pagrindinis tikslas buvo ne tik susipažinti su Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sodu ir jame augančiais augalais, bet ir atlikti įvairius eksperimentus su įvairiomis cheminėmis medžiagomis, susipažinti su Lietuvos sporto istorija ir aktyviai dalyvauti edukacinėje programoje bei atlikti skirtas užduotis.

Pažintinėje edukacinėje veikloje ,,Eksperimentai“ mokiniai gamino spalvingą cheminį pyragą, išmoko naudotis pipetėmis ir susipažino su mėgintuvėlių įvairove. Sužinojo, kuo ypatingas mokslininkas Petri ir netgi pasinaudojo jo išradimu atlikdami eksperimentą! Kartu su edukacijos vadovais atskleidė vandens paslaptis.

Pažintinėje edukacijoje „Susipažinkime su Lietuvos sporto muziejaus ekspozicijomis-sportuojame visi“ atidžiai klausėsi edukacijos vadovo, susipažino su Lietuvos sporto istorija, kūno kultūros ir sporto pradininkais, atskirų sporto šakų raida. Aktyviai atliko sportines veiklas muziejaus edukacinėje sporto salėje.

Išvykoje patirti įspūdžiai ir įgytos žinios antrokams ir vasarą padės stebėti, tyrinėti, patirti žingeidumo džiaugsmą.

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis