Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

rvppsveikuoliukai

Neformalaus švietimo programos „Augu sveikas“ dalyviai ir priešmokyklinio ugdymo „Žiniukai“ grupės mokiniai, vadovaujami mokytojų Dalios Kosienės ir Vidos Lazdauskaitės, susibūrė į komandą „Sveikuoliukai“. Komanda dalyvauja projekte „Sveikata visus metus 2022“, kurį organizuoja Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras. Projekto tikslas – padėti vaikams įgyti bendrą sveikatos suvokimą, išsiugdyti sveikatai naudingus gebėjimus, įpročius bei nuostatas, atsakomybę už savo ir kitų sveikatą, paskatinti juos rinktis sveiką gyvenimo būdą. Kiekvieną mėnesį organizatorių tinklalapyje skelbiamas naujas iššūkis, nauja užduotis ir projektai. Dalyviai kviečiami leistis į sveikatos užduočių kelionę. Komandos pagal pateiktą temą, remdamosi savo patirtimi bei informacija, gauta iš mokytojų, tėvų, kitų šaltinių, įgyvendina kūrybinius iššūkius, juos fiksuoja ir siunčia organizatoriams. Kiekvieną mėnesį komisija išrenka mėnesio įdomiausius, originaliausius, kūrybiškiausius darbus.

Šiais metais priėmėme ir įgyvendinome iššūkius „Sveikas vargšas turtingesnis už ligotą karalių“, „Nepamesk galvos: saugus ir sveikas (kaip elgtis įvairiose sveikatai pavojingose situacijose)“, „Švara – sesutė, sveikata – motutė“. Gegužės mėnesį įgyvendinome iššūkį „Šiandien su kupra, rytoj – su lazda (judėjimo svarba)“. Džiugu, kad kūrybinis „Sveikuoliukų“ veiklų darbas pateko tarp gegužės mėnesio geriausiųjų!

 

Pradinių klasių mokytoja Dalia Kosienė

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis