Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

4alatvija4a klasės mokiniai ir jų tėvai ypač laukė šios ekskursijos į Latviją. Štai jų įspūdžiai: „Labai džiaugiamės kelione į Latviją. Pirmą kartą su mama buvau kitoje šalyje. Kelionė neprailgo. Didžiausią įspūdį Rygos Zoologijos sode paliko begemotai, bezdžionėlės, vabzdžiai ir žirafos. Livu vandens atrakcionų parke patiko burbuliniai baseinai, pirtys, čiuožyklos, Nilo upė, baseinas. Nuostabūs vaizdai per autobuso langą lydėjo visą kelią. Ypatingai sužavėjo tiltai, skulptūros“.

Adelė ir mama: „Mus sužavėjo kruizinis laivas, kurį matėme pirmą kartą iš taip arti. Koks jo dydis“.

Milena ir mama: „Zoologijos sode stebėjomės flamingų grožiu. Pasirodo, jų būna ir raudonų, ne tik rožinių. Tai buvo pati geriausia ekskursija“.

Viltė B. ir mama: „Mums įspūdį paliko Rygos Zoologijos sodas. O ar žinote, kaip latviškai jis vadinamas? Zoodaržs. Čia mus žavėjo žirafos ir vorai. Žirafas gali pamatyti iš aukštai, paliesti per stiklą. Pirmą kartą pamatėme tarantula“.

Svarbiausia, kad visa klasės bendruomenė stebėjo, tyrinėjo, krykštavo ir buvo kartu. Tai įkvepia tolimesniam sėkmingam bendravimui.

Klasės mokytoja Rita Goleckienė

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis