Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

2Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba 2022 m. gegužės 30 d. organizavo kelionę į Tauragės regiono STEAM atviros prieigos centrą ir Taurų parką Raseinių rajono bendrojo ugdymo mokyklų 3-8 klasių mokiniams rajoninių olimpiadų / konkursų laimėtojams. Kelionės išlaidas finansavo ir bilietus į Tauragės regiono STEAM atviros prieigos centrą ir Taurų parką apmokėjo Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba.

Mūsų progimnazijoje yra net 17 rajoninių olimpiadų bei konkursų nugalėtojų, bet į šią išvyką vyko 15 mokinių. Mokiniai ne tik susipažino su Tauragės regiono STEAM atviros prieigos centro veikla, bet ir patys praktiškai dalyvavo organizuojamuose užsiėmimuose. O medžiais laipiojimo trasos pareikalavo didelių fizinių pastangų, susikaupimo. Patirta daug džiaugsmo, malonumo, emocijų, kai trasas pasisekė įveikti.

Visi grįžo laimingi, patyrę pažinimo, fizinio aktyvumo, bendravimo džiaugsmą, o išlipdami iš autobuso mokiniai choru dėkojo kelionės organizatorėms.

 

Mokinius lydėjusi mokytoja Aldona Krasauskienė            

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis