Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Baigėsi Respublikos bendrojo ugdymo įstaigų pradinių klasių mokinių virtualus fotografijų konkursas „Gamta bunda“. Konkurso tikslas – skatinti moksleivius pažinti savo krašto gamtą bei gamtos pokyčius, ugdyti mokinių kūrybinius, meninius gebėjimus, populiarinant fotografiją kaip saviraiškos priemonę.

gamtbundKonkurso organizatorės sulaukė 65 nuotraukų. Jose mokiniai užfiksavo po žiemos miego bundančią gamtą. Fotografijose puikuojasi saulės budinamos snieguolės, žibutės, plukės, krokai, sprogstantys medžių pumpurai, ryškėjanti žaluma. Pro mažųjų fotografų akis nepraslydo margieji drugeliai, vabaliukai, boružės, net varliukas ir sraigės, į kuriuos žiūrint taip ir norisi šypsotis ir džiaugtis.

Vertinimo komisija išrinko 21 labiausiai patikusią nuotrauką. Laureatų grupėje yra ir mūsų progimnazijos mokiniai: Gustas (1a kl.), Rugilė (1b kl.), Elijus (1c kl.), Gustė ir Simonas (3a kl.).   Sveikiname laureatus ir dėkojame jų mokytojoms Laimai, Gražinai, Vilmai, Ramutei.

               Konkurso organizatorės

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis