Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

19Balandžio mėnesį Raseinių rajono savivaldybės ugdymo įstaigose pradėtas įgyvendinti naujas projektas „Bendradarbiavimo proveržis „Rieda mokslo banga“, kurio tikslas–skatinti Raseinių rajono savivaldybės ugdymo įstaigų bendradarbiavimą.

Balandžio 29 d. mokslo banga atriedėjo į mūsų progimnaziją iš draugiškų kaimynų–lopšelio-darželio „Liepaitė“. Džiugiai sutikti svečiai mus nustebino nuotaikingu meniniu pasirodymu, kuriame dalyvavo 32 ugdytiniai ir 14 pedagogių.           Dainuodami ir šokdami jie mus pasveikino su tarptautine šokio diena, o vaizdingai pasakodami nuotykius žiūrovus laikinai apgyvendino Pasakų šalyje. Pasakų herojai 150 progimnazijos priešmokyklinukų ir pradinukų kartu su mokytojomis pakvietė atlikti kūrybinę improvizaciją–pagal pateiktą dainą nupiešti iliustraciją ir įdomiai ją pristatyti. Visi dirbo entuziastingai ir su polėkiu. Ypač smagu buvo kartu dainuoti mėgstamiausias vaikų daineles.

Po linksmybių lopšelio-darželio „Liepaitė“ bendruomenės atstovės mūsų progimnazijai perdavė projekto suvenyrą-žemėlapį, kuriame pažymėta, kad lopšelio-darželio „Liepaitė“ kolektyvas svečiavosi Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijoje. Mūsų progimnazijos jaunieji saviveiklininkai gegužės mėnesio pabaigoje keliaus į kitą ugdymo įstaigą, esančią Raseinių mieste. Tokiu būdu pradėtas megzti bendradarbiavimo tinklas tarp projekte dalyvaujančių ugdymo įstaigų tęsis.

Šis pirmasis įvykęs susitikimas padovanojo ne tik gerą nuotaiką, bet ir priminė–kaip smagu ir gera gyventi draugiškai, kartu džiaugtis vaikyste ir bendradarbiaujant mokytis vieniems iš kitų. Iki naujų susitikimų!

Organizatoriai

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis