Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

6Jau devintąjį kartą progimnazijos pradinių klasių mokiniai dalyvavo labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ organizuotose „Vaikų Velykėlėse“. Kiekvienas pradinukas, susipažinęs su šv. Velykų ir Vaikų Velykėlių papročiais ir tradicijomis, išklausęs paskaitą apie istorinius margučių marginimo raštus, dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse, kurių metu įvairiausiais raštais išmargino popierinį margutį. Iš visų kūrybinių darbelių gavosi nuostabus Didysis margutis, kuris papuošė progimnaziją.

     Džiugu, jog prieš pavasario (Velykų) atostogas mūsų mokyklą pasiekė labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ dovanos visiems pradinukams. Kiekvienas mokinys gavo specialiai projektui skirtą Aido Jurašiaus knygą „Žąsino Gagio kelionės“. Ši knyga yra septintojo Nacionalinio vaikų literatūros konkurso (2019 m.) pirmosios premijos laimėtoja.

     O po atostogų pradinukai rinko gražiausius iš namų atsineštus margučius, aptarė jų marginimo būdus, dalyvavo ridenimo varžybose.

 

     Pailgintos mokymosi dienos grupės auklėtoja Reda Baltkojienė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis