Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

2cinkilaiPavasaris–tai puikus metas tyrinėti mus supančią gamtą ir stebėti grįžtančius ir Lietuvoje gyvenančius paukščius. 2c klasės mokiniai dalyvavo akcijoje „Keliu inkilą pavasario pranašui“. Antrokai jau yra susipažinę su Lietuvoje ir artimiausioje aplinkoje gyvenančiais paukščiais. Geba pasakyti įvairių faktų apie paukščius, jų gyvenimą ir mitybos ypatumus. Mokiniai tampa jaunaisiais gamtininkais ir mokosi pažinti, mylėti bei puoselėti gamtą.

 

Vaikai pasiūlė prie mokyklos augančiuose medžiuose įkelti jų pagamintus inkilus. Aišku, šiam pasiūlymui pritarė ir mokinių tėveliai, kurie padėjo pagaminti paukščiams „namelius“ ir kartu su mokyklos darbuotojais parinkti tinkamus medžius ir įkelti inkilus.

Veiklos tęsiamos per žiūronus stebint paukščių inkilus, pildant stebėjimo lapus, iš arčiau pažįstant ir atpažįstant paukščius. Akcijos tikslas–skatinti į veiklas įtraukti ir mokinių tėvelius. Bendravimas ir bendradarbiavimas yra šios akcijos stiprybė. Ačiū už iniciatyvą ir pagalbą Austėjos mamai ir visiems tėveliams! Mes mylime Lietuvos gamtą ir džiaugiamės grįžtančiais paukščiais!      

Klasės mokytoja Odeta Bielskytė

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis