Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

     7„Tu neturi nei skonio, nei kvapo, nei spalvos, tavęs neįmanoma aprašyti, tavimi mėgaujasi, nežinodami, kas tu toks. Negalima pasakyti, kad tu reikalingas gyvenimui, tu – pats gyvenimas... Tu pats didžiausias turtas pasaulyje...“ (A. de Sent – Egziuperi)

     Tai vanduo, apie kurį pailgintos mokymosi dienos grupėje Nr. 1 buvo kalbama visą savaitę. Projektas „Vandens paslaptys“ buvo skirtas Pasaulinei vandens dienai paminėti. Žuviukas Nemo kvietė į pažintinę kelionę po savo gimtuosius vandenis. Mokiniai išsiaiškino vandens savybes, aptarė gamtoje esančius vandens taršos šaltinius, diskutavo, kaip taupiai ir atsakingai reikia naudotis vandeniu.

 

          Perskaitę pasaką „Kas nutiko lašeliui?“, prisiminė, kaip atsiranda vaivorykštė. Žiūrėjo ir aptarė animacinį filmuką „Tekėk, upeliuk“. Dalyvavo viktorinoje, naudodami internetinius įrankius „Quizizz“, „Learning Apps“, atliko įvairias užduotis. Daug džiaugsmo suteikė stebėjimai, tyrinėjimai.

     Abiejose pailgintos mokymosi dienos grupėse apsilankė visuomenės sveikatos specialistė Laima Galinaitienė. Ji parodė mokiniams filmuką „Vandens nauda žmogui ir gamtai“, pasakojo, kad be vandens nebūtų gyvybės pasaulyje, priminė, kodėl reikia saugoti ir taupyti vandenį, kuo reikšmingas vanduo sveikatai bei aptarė sveikos mitybos piramidę. Dėkojame Raseinių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui už kiekvienam mokiniui padovanotus 0,5 litro negazuoto natūralaus mineralinio vandens „Žalia giria“ buteliukus.

 

Pailgintos mokymosi dienos grupės auklėtoja Reda Baltkojienė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis