Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Gegužės 9-oji  – Europos diena. Pradinių klasių mokiniai iš Kalnų g. 3 šią dieną paminėjo įsijungdami į eTwinning programos Lietuvoje Nacionalinės paramos tarnybos inicijuotą projektą „Visi jungiasi prie eTwinning - visi laimi“.

Projekto tikslas – mokiniams įdomia veikla paminėti Europos dieną. Gegužės 6-8 d. vaikai klasėse kalbėjo apie Europos Sąjungą, eTwinning simboliką, vykdomus projektus, mokėsi visuotinės mankštos elementus, piešė konkursinį piešinį „Dvynių ir Meškiuko nuotykiai interneto vandenyne“. Gegužės 9 d. mokiniai ir mokytojai, solidarizuodamiesi su eTwinning veikla, vilkėjo geltonais-mėlynais rūbais. Mokinius su Europos diena pasveikino direktoriaus pavaduotojas ugdymui Artūras Milašauskas. Visi su nekantrumu laukė visuotinės mankštos „Labas, Europa!“, kurią vedė 4 bk  klasės mergaitės. Mankštą kartojome, nes buvo smagu! Į dangų su palinkėjimais visiems europiečiams kilo mėlynos ir geltonos spalvos balionai... Paprasta, jausminga ir gražu... O vaikai su kreidelėmis kūrė margaspalvę eTwinning pasaką, kurioje karaliavo pagrindiniai eTwinning personažai – eTwinning dvyniai - Mėlynas ir Geltonas. Visos pasakos baigiasi laimingai... Taigi, ir mes išmokome palinkėjimų „Ilgai gyvuok, Europa!“, „Tegyvuoja eTwinning!“

Mokytoja Liuba Vaigauskienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis