Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

   sekmkonkurse2022 m. kovo 5 d. nuotoliniu būdu vyko respublikinis konkursas „Mano žvilgsnis į supantį pasaulį“. Buvo pristatyti 72 darbai. Jie suskirstyti ir vertinti pagal tematiką: aplinkotyros ir sveikatos, biologijos, chemijos bei astronomijos, fizikos ir inžinerijos.

   Mūsų progimnazijos mokiniai pristatė biologijos tematikos darbus: Augustė Radavičiutė (3a kl.) „Gyvūnų pėdsakai sniege ir kiti veiklos ženklai“, Daniela Klimaitė (7b kl.) „Rudenį žydintys augalai“, Rojus Pranckus (8c kl.) „Mano senelio miško grybų įvairovė“.

   Biologijos tematikos darbai buvo įvairūs: tirta miško grybų įvairovė, ieškota atsakymo, kaip šviesa veikia augalo vystymąsi, kokios atminties galimybės keičiantis amžiui – netaikant ir taikant „loci“ atminties lavinimo metodą, vertinti giminaičių pirštų atspaudai, stebėti svogūnai, pelėsiai, varlės gyvenimo ciklas gamtoje ir robotikoje.

     Augustė Radavičiutė, 3a klasės mokinė, tapo laureate ir už darbą „Gyvūnų pėdsakai sniege ir kiti veiklos ženklai“ apdovanota Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro laureatės diplomu ir rėmėjų dovana.

     Rojus Pranckus, 8c klasės mokinys, už darbą „Mano senelio miško grybų įvairovė“ apdovanotas Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro pagyrimo raštu ir rėmėjų dovana. Sveikiname mokinius ir jų mokytojas Ramutę Mockuvienę bei Rasą Vaišvilienę!

     Šis konkursas buvo puikus laikas ne tik atsiskleisti gebėjimams, bet ir pajusti didelį atradimo džiaugsmą.

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis