Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

        2 Kovo 10–ąją Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijoje vyko pilietinė pamoka ,,Aš ir mano Lietuva“. PUG ir 1–4 klasių mokiniai rinkosi kieme su Lietuvos ir Ukrainos vėliavų atributika, dauguma 5-8 klasių mokinių pasipuošė Lietuvos ir Ukrainos vėliavų spalvų aksesuarais. Nuskambėjo Lietuvos Respublikos himnas, vėliau – Ukrainos himnas, nuvilnijo daina ,,Laisvė“. Po renginio kieme mokiniai, grįžę į klases, kalbėjosi apie istorinę kovo 11–ąją, diskutavo apie laisvę, jos kainą. Visą savaitę vyko įvairūs renginiai: dalyvavome meninio skaitymo konkurse, judriųjų žaidimų popietėse, pynėme „Laisvės apyrankes“, žiūrėjome filmą „Skrydis per Atlantą“, puošėme progimnazijos erdves.

         Tokios veiklos suteikia galimybę dar geriau pažinti savo krašto istoriją, bendrauti ir bendradarbiauti, kurti, dalintis šypsena, nuoširdumu. Pilietinės pamokos esmė, kad Kovo–11–oji – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena – iškovota galybė. Galimybė gyventi laisvai, vieningai ir saugiai, galimybė nešioti tris spalvas savo širdyje...

                       Jaunieji žurnalistai

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis