Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Balandžio 26 d. 4 b klasė dalyvavo kasmetinėje akcijoje „Darom“. Tvarkėme aplinką Dubysos regioninio parko Daugodų kaimo rekreacinėje zonoje ir  prie Padubysio piliakalnio.  Žolytė dar tik kalėsi ir taip negražiai atrodė visi Dubysos šlaitai, nukloti šiukšlėmis. Tad mes, ketvirtokai, aktyviai kibome į darbą, ir per valandą šiukšlės atsidūrė maišuose, kurių prikrovėme beveik pilną sunkvežimį. Iš šlaitų atridentas padangas ir metalo laužą sukrovėme tam skirtoje vietoje. Paskui važiavome į poilsiavietę prie Padubysio piliakalnio. Ten taip pat buvo daug šiukšlių. Po talkos šiek tiek pavargę ir išalkę gardžiai kirtome Dubysos regioninio parko ir klasės draugės Simonos mamytės paruoštas vaišes. Išvažiuodami poilsiavietę palikome labai tvarkingą.

Ši išvyka mums buvo naudinga ir pamokanti. Dar kartą įsitikinome, kad gamta- mūsų namai, joje šiukšlinti yra labai nekultūringa. Nuo šiol nė vienam iš mūsų nekils noras išmesti šiukšlių gamtoje. „O kad visi taip!..“- svarstėme mes.

Dėkojame Dubysos regioninio parko direkcijai, kad jau antrą kartą patiki mums tokius rimtus darbus, nes rudenį mes tvarkėme aplinką Maironio tėviškėje. Mums patinka dirbti, dalyvausime ir kitose talkose.

4 b klasės mokiniai ir mokytojos Gražina Šimkevičienė, Asta Rumševičienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis