Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

 2      Žengia kalendorinis pavasaris kartu atnešdamas tėveliams pamąstymų, kad 5-6 gyvenimo metais prasideda naujas vaiko gyvenimo etapas – pasiruošimas mokyklai. Būtent šiuo laikotarpiu intensyviai formuojasi vaiko asmenybės bruožai, mokosi valdyti savo emocijas, geba riboti savo norus, mokosi koncentruoti dėmesį, bendrauti ir bendradarbiauti, nusiteikti mokytis. Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijos priešmokyklinio ugdymo mokytojų komanda pasiruošusi padėti priešmokyklinio ugdymo laiptelį įveikti įdomiai ir sklandžiai. Pagal poreikį vaikams teikiama logopedo, socialinio pedagogo, specialiojo pedagogo, psichologo pagalba. Muzikos veiklas veda meninio ugdymo pedagogas. Vaikai sportuoja sporto salėse, stadione su fizinio lavinimo mokytoju. Pritaikyta aplinka vaikų maitinimui valgykloje, pietų miego poilsiui bei buvimui gryname ore žaidimų aikštelėje. Mažieji susipažįsta su plačiais progimnazijos koridoriais, biblioteka, interaktyvia klase, lauko teritorija, jaučiasi drąsūs ir saugūs. Saugumą užtikrina atskiras įėjimas, savas priešmokyklinukų korpusas. Progimnazija teikia vaikų pavežėjimą mokykliniu autobusu. Dienos ritmas suplanuotas taip, kad rutina ir ugdymosi struktūra būtų vaikams pažįstama pirmoje klasėje. Akademinių rezultatų siekiame kūrybiškai, pasitelkdami inovatyvius ugdymo metodus ir patyriminę veiklą, žaisdami, veikdami ir tyrinėdami. Progimnazija kviečia visus norinčius lankyti dvi priešmokyklinio ugdymo „Bitučių“ ir „Žiniukų“ grupes 10,5 val. (nuo 7.00 val. iki 17.30 val.). Jau galima teikti prašymus dėl priėmimo 2022-2023 mokslo metams.

Augsime kartu darnioje bendruomenėje, kurioje svarbus kiekvieno vaiko augimas savo tempu bendraujant su suaugusiais ir bendraamžiais.

Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijos priešmokyklinio ugdymo mokytojos

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis