Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

 ebVasario 4 d. vyko nuotolinis festivalis – konkursas „Emocijų banga 2022“. Šokių festivalio–konkurso tikslai buvo skatinti ir plėtoti kiekvieno vaiko individualybę, suteikti galimybę parodyti save ir savo gabumus; sudaryti sąlygas vaikų ir jaunimo įvairių gabumų tobulėjimui; ugdyti estetinę - meninę sampratą, kūrybiškumą, vykdyti prevnciją ir socializaciją; skatinti vaikų ir jaunimo geranorišką bendravimą ir bendradarbiavimą.

    Šiame nuotoliniame festivalyje – konkurse dalyvavo ir mūsų progimnazijos mokiniai: 1a klasė su šokiu „Dance‘‘, 2a klasė –„Rokenrolas“, 2b klasė –„Gintariniai riešutai“.

          Dalyviai buvo suskirstyti į šokių kategorijas: classical dance, modern dance, contemporary dance, show dance, pop dance, folk /character dance, ballroom dance, street dance. Iš viso vyko 23 pasirodymai. Dalyvavo svečiai iš Ukrainos. Dalyvių pasirodymus vertino rimta komisija. Kiekvienoje amžiaus grupėje buvo skelbiami laureatai ir įteikiamos taurės, dalyvio padėkos, medaliai, konkurso geriausio šokio kolektyvo prizas–Grand Prix taurė. Mūsų progimnazijos visos trys klasės iškovojo II – ąsias vietas ir buvo apdovanoti medaliais, taurėmis ir diplomais.

 Sveikiname laureatus ir linkime naujų pergalių!

 

Šokių mokytoja Neringa Šlopšnienė

                                

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis