Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

mokonomikaVasario 4 dieną 4a klasės mokiniai jau antrąkart dalyvavo didžiausioje nuotolinėje pamokoje Lietuvoje „Mokonomika“. Ši žinių šventė skirta ir pasiekiama visų klasių mokiniams, jų mokytojams ir tėvams, kurie nori atrasti, kurti bei mokytis drauge. Pamoka buvo transliuojama tiesiogiai daugiau nei 3 valandas ne tik Lietuvos, bet ir po pasaulį išsibarsčiusiems lietuviškų mokyklų moksleiviams.

       Didžiausioje nuotolinėje pamokoje „Mokonomika“ vaikai susitiko su iš knygos puslapių atgyjančia Gilučių šeima, kuri papasakojo, kaip susiplanuoti savo gimtadienio šventę bei kaip įveikti biudžeto iššūkius.

       Buvo džinsinės magijos pamoka su tvarių dirbtuvių organizatore Milda Paukšte. Vaikai iš senų džinsų pasigamino prijuostę. Geriausią karatė treniruotę vedė čempionė Jurgita Januškaitė-Žilinskienė. Visus užbūrė brolio Vydūno skautiškos istorijos. Ir tai dar ne viskas! Mokslinėmis pramogomis stebino „N2“, Lietuvos kurčiųjų draugijos prezidentas Kęstutis Vaišnora atskleidė gestų kalbos paslaptis, istorijos mokytojas ir keliautojas Seržas Staponkus padėjo susikrauti kuprinę, pilną nuotykių.

       Laikas ketvirtokams neprailgo, nes buvo kalbama taip visiems svarbiomis tvarumo, pilietiškumo, finansinio raštingumo ir kitomis aktualiomis temomis.

     Klasės mokytoja Rita Goleckienė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis