Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

4

Sausio 13-osios rytas 2c klasėje skendėjo žvakių šviesoje. Mokiniai ne tik prisiminė garbingą Lietuvos istoriją, Sausio 13-osios įvykius, bet ir pasiūlė per fizinio ugdymo pamoką sukurti savo Laisvės vėliavą. Mokiniai, minėdami ne tik laisvės gynėjų dieną, bet ir progimnazijos gimtadienį, ėjo 103 žingsnius stadionu bei matavo, kiek žingsnių jį sudaro. Labai įdomi mintis buvo sukurti vėliavą su linkėjimais progimnazijai. Per kitas pamokas mokiniai piešė Laisvės kelią, neužmirštuolę, Lietuvos vėliavą, rašė gražiausius, tauriausius žodžius apie meilę ir laisvę. Tokiems įspūdingiems darbams reikėjo ir įmantrių priemonių: ne tik dažų, bet ir dantų pastos.

 

Vienas iš pilietiškumo ugdymo uždavinių yra siekti, kad mokiniai aktyviai ir atsakingai dalyvautų progimnazijos, vietos bendruomenės ir visuomenės gyvenime. Tą dieną 2c klasės mokiniai aktyviai ir entuziastingai, kupini idėjų, pilietiškai nusiteikę dalyvavo progimnazijos istorinėje pamokoje.

 

                     2c klasės mokytoja Odeta Bielskytė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis